CENTRUL DE TRAINING PENTRU TURISM colaboreaza cu:

Athlone Institute of Technology care este o institutie laureata in invatamantul superior si este situata in centrul Irlandei. Mai mult de 6000 de studenti participa la cursuri Economice, Umane si Tehnice. Peste 100 de milioane de euro au fost investite in campusul universitar din anul 2000 pana in prezent, asigurand astfel o experienta si o educatie de talie mondiala, facilitata de utilitati ultramoderne.

 

 
 

Cavan-Monaghan LEADER e principala organizatie de dezvoltare rurala din regiunea Cavan-Monaghan oferind programe specifice in vederea atingerii scopului propus. Organizatia vine in ajutorul comunitatii, diverselor grupuri de interes local, fermierilor si micilor antreprenori din regiune.

ECEAT este o retea de sute de cazari la scara mica si servicii turistice de pe intregul Europei, oferind o calitate durabila a acestor servicii, avizand contributia lor la comunitatea locala si protejarea mediului inconjurator

 
 

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences, e o institutie unica. Curriculumul lor se concentreaza pe natura si mediul inconjurator, pe sanatatea umana si animal si pe o antreprenorialitate responsabila. Din combinatiile acestor arii de expertiza rezulta programe a caror certificare e unica in lume.

Rural Tourism International - Training Network (RTI-TN) e o asociatie de formatori si organizatii de formatori in turismul rural. A fost infiintata in anul 2005. Asociatia are ca scop  crearea unei formari de calitate in turismul rural in intreaga Europa

 
 

The Bulgarian Association for Rural and Ecological Tourism (BARET) e o asociatie non-guvernamentala dedicate promovarii turismului rural si ecologic in Bulgaria. Rolul organizatiei este sa desfasoare programe de dezvoltare a turismului ecologic si rural in regiuni de pe intregul tarii si care au potentialul necesar.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Cluj-Napoca, care este o organizaţie autonomă, neguvernamentală şi apolitica care reprezintă interesele membrilor săi, societăţi comerciale si comercianţi persoane fizice din judetul Cluj.
Înfiinţată în anul 1850, Camera de Comerţ şi Industrie Cluj a funcţionat neîntrerupt pâna în anul 1949, când regimul totalitar la putere a decis desfiinţarea instituţiei şi transferarea activităţii în cadrul Ministerului Comerţului.
Reluată în 1990, activitatea CCI Cluj se derulează pe trei direcţii:

  • Furnizarea de servicii profesionale membrilor Camerei;
  • Reprezentarea intereselor comunităţii de afaceri locale faţă de autorităţile şi organismele din ţara şi din străinatate;
  • Colaborarea cu instituţii şi organisme în elaborarea şi materializarea unor strategii locale care să rezolve probleme stringente ale judeţului Cluj privind dezvoltarea regională şi armonizarea structurilor economice pentru facilitarea integrării europene.
 

 

Bayerische Landesanstalt für Landwirtschaft

Bavarian State Research Center for Agriculture

 

 

În vederea efectuării stagiilor de pregătire practică, Centrul de Training pentru Turism colaborează cu hoteluri:

Hotel M&M / Athos ****- Str. Becaş, Nr.42, Cluj-Napoca
Hotel/Pensiune Deja Vu*****- Str. Ion Ghica, Nr. 2, Cluj-Napoca
Hotel Melody*** - Str. P-ţa Unirii, Nr. 29, Cluj-Napoca
Hotel Fullton*** - Str. Sextil Puşcariu, Nr. 10, Cluj-Napoca
Vila Escala**** - Str. Crişan, Nr.33, Cluj-Napoca
Pensiunea “La Mesteceni”- Str. Câmpului, Nr.63, Cluj-Napoca

şi agenţii de turism:
                       

Aerotravel - Str. Horea, Nr.1, Cluj-Napoca
Alina Tours - Str. N.Titulescu, Nr.14, Ap.4, Cluj-Napoca
Amelco Travel - Bd. N.Titulescu, Nr.4 (cladirea Brinel), Cluj-Napoca
Ave Tour - Str. Regele Ferdinand, Nr.9, Cluj-Napoca
Blue Travel -  Str. Napoca, Nr.5, Ap.19,  Cluj-Napoca
Calibra - Str. P-ţa Unirii, Nr.11, Cluj-Napoca
Dala Holidays - P-ta Cipariu, Nr.9, Cluj-Napoca
Explo Cam Travel - Str.Andrei Şaguna, Nr.2, Cluj-Napoca
HNSea Travel - Str.P-ţa Muzeului, Nr.5, Ap.7-8, Cluj-Napoca
Madison Travel - Str. P-ţa Unirii, Nr.14, Ap.10, Cluj-Napoca
Mosaic Travel - Str. Avram Iancu, Nr.27, Cluj-Napoca
Pan Travel - Str. Traian Grozăvescu, Nr.13, (cart.Grigorescu), Cluj-Napoca
Universal Turism - Str. Iuliu Maniu, Nr.45, Cluj-Napoca
Voiaj-Voiaj - Str. Motilor, Nr.1A, Cluj-Napoca

 

Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca
 
Leonardo da Vinci Projects
Facultatea de Geografie

 

Copyright © Centrul de Training pentru Turism